Türkiye Yüzyılı Maarif Otağı Açıldı

Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türkiye Yüzyılı Maarif Otağı Açıldı

 

Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla açık öğrenme alanı olarak tasarlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Otağı’nın açılışı, 29 Mayıs 2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Açılış programına Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Nazif Yılmaz,  Yenimahalle Kaymakamımız  Tahsin Kurtbeyoğlu,  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı  Mehmet Durmaz, Ankara İl Millî Eğitim Müdürümüz Yaşar Koçak, Yenimahalle İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Muhammet Fatih Zengin  teşrif ederek bizleri onurlandırdılar.

 

Sayın Nazif Yılmaz yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı vizyonunun eğitimle inşa edileceğini belirterek, okulumuzun bu vizyona sunduğu katkıdan ötürü memnuniyetini dile getirdi. Programda ayrıca öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çalışması olan "Bir Demet Çiçek" kitabı tanıtılarak misafirlere takdim edildi.

 

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katkı sunan paydaş kurumlara teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)