Türkiye Şampiyonu Okulumuzdan

Okulumuz Pansiyonda kalan kız öğrencilerimizin boş vakitlerin değerlendirilmesi ve sağlıklı yaşam becerileri kazandırmak amacıyla Bilek Güreşi Kursları açılmıştır. Bu bağlamda Kız Bilek Güreşi takımları oluşturulmuş olup 40 lisanslı öğrencimiz bulunmaktadır. 9 ve 10. Sınıflarımız B Genç kategorisinde, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz A Genç Kategorisinde antrenman ve çalışmalarına Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat AKTAŞ yönetiminde devam etmektedir. 

           B Genç Takımımız (9 ve 10. Sınıflar) Aralık 2023’te Samsun’da düzenlenen il birinciliği müsabakalarında 10 altın, 4 gümüş, 13 bronz madalya alarak toplamda 27 madalya ile takım halinde il şampiyonu olmuştur. İl birincisi olan öğrencilerimiz 5-6 Ocak 2024 tarihinde Giresun’da düzenlenen bölge şampiyonasında 3 birincilik alarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır.

            9-10-11 Şubat 2024 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Şampiyonasında ÖĞRENCİMİZ ŞAZİYE DEMİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR. 27-28-29 Şubat 2024 tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır.

             Öğrencimizi tebrik eder, bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, öğrencilerimize; bizlere destek veren öğretmen, veli ve kurumlarımıza teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)