Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi Açılışı Yapıldı

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Görsel sanatlar ve Teknoloji Tasarım eserlerinden oluşan Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı, Sergisi Kırklareli Milli Eğitim Şube müdürlerinin, velilerin ve vatandaşların katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Sergi açılışında konuşan okul müdürümüz Hidayet AS;

‘‘Bu gün burada anlamı yüreklerimizi  sevinç ve gururla saran Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla öğrencilerimizin hazırlamış olduğu eserlerinden oluşan sergimizi siz değerli konuklara paylaşmak için  bulunmaktayız. Şu an elimizde makas önümüzde kırmızı kurdelemiz bulunmuyor. Çünkü bugün ulaştığımız birçok kazanımın ve yapılan eserlerin açılışı bundan 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onunla birlikte yola çıkmış silah arkadaşları ile kanını, canını, malını, bu vatan uğruna feda eden Türk Milleti tarafından yapılmıştı. Bizler burada 100 yıl önce kurulmuş bir Cumhuriyetin, siz değerli velilerin evlatları tarafından hazırlanan bu eserleri sizlerle paylaşıyoruz. Okulumuzda sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Sergimize hepiniz hoş geldiniz .’’

şeklinde konuştu.

Sergi, katılımcılar ve öğrenciler tarafından gezilerek,  içeriği hakkında bilgi verildi. Serginin hazırlanmasındaki emekleri için Gülseren DEMİR, Deniz KALPAKOĞLU ve Bircan ÖZTRAK öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Okul sergimiz 25-27/Ekim 2023 tarihleri arasında tüm halkımıza açıktır. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Merkez Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)