Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan Lisesi tarafından Aydın Doğan Öğrenci Merkezi ve Konferans Salonu'nda Şiir, Müzik Dinletisi ve Oratoryo gösterisi düzenlendi.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Aziz Gün, Erzincan Lisesi Müdürü İbrahim Salar, Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Erzincan Lisesi öğretmenleri, Erzincan Lisesinde okuyan öğrencilerin annesi veya babası emniyet mensubu aileler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda; açılış konuşmasını Erzincan Lisesi Müdürü İbrahim Salar yaptı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Aziz Gün ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Kurt konuşmalarını yaparak 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlik sebebiyle Erzincan Lisesi yönetici, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler tarafından okunan şiirlerle duygusal anlar yaşanırken, Erzincan Lisesinde okuyan öğrencilerin emniyet teşkilatı mensubu anne ve babalarının yer aldığı video gösterisi ile duygu dolu hava yerini tebessüme bıraktı.

Oratoryo gösterisi ile devam eden gösteri, müzik dinletisi ile sona erdi. Programı düzenleyen Derya Keskin ve Ayşe Koca öğretmenimize, müzik Dinletisi için Emre İlhan hocamıza, Kübra Alpaydın hocamıza, hediye ve ikramlarda Ayla Bayram Sercan ve Hande Akan hocalarımıza sonsuz teşekkürler

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzincan Merkez Erzincan Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)