Tunceli / Ovacık Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon:04285144249 Adres:Yeşilyazı Bucağı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu Ovacık / TUNCELİ Web Sitesi:https://ovacikhayybo.meb.k12.tr Tunceli Okulları, Tunceli Ovacık Okulları, Tunceli Ortaokulları, Tunceli Ovacık Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tunceli Ortaokul Haberleri, Tunceli Ovacık Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzun çalışanları olarak; öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, herkesin her gün daha iyiyi hedeflediği, ve bunların gerçekleşmesinde emeğin yüceliğine olan inançla kendimizi bileyip en iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Bunu tüm paylaştıklarımızla birlikte BAŞARACAĞIZ.
MisyonBİZ...Özlediğimiz güzel yarınları bütün güzellikleriyle gün yüzüne çıkarmak;emanet olarak çocuklarımızdan aldığımız Dünyayı daha yaşanası bir yer kılmak için, öncelikle yaşadığımız yer olan okulumuzdan başlayarak yarınımız olan öğrencilerimizle birlikte geleceğimizi onların özlemleriyle de yoğurup, bilgi ve teknoloji zırhıyla yollarına emin adımlarla yürüyen kendisi ve toplumuyla barışık, aydınlık ve umut dolu bir nesil hazırlamak için varız.
Telefon04285144249
Faks(428) 514 4278
AdresYeşilyazı Bucağı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu Ovacık / TUNCELİ
İnternet Sitesihttps://ovacikhayybo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Yeşilyazı köyünün sınırları içerisindedir.
UlaşımOkulumuz Tunceli il merkezine 73 km, Ovacık ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.Okul servis aracı haftanın belli günlerinde ilçe merkezine gitmektedir. Ayrıca ilçe merkezine ticari taksilerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Tunceli il merkezine 73 km, Ovacık ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8.40-16.10
Isınma TürüKaloriferli ısıtma
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı55
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ovacikhayybo.meb.k12.tr/62/06/962382/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)