Tunceli / Merkez Tunceli Spor Lisesi

Telefon:04282124519 Adres:Cumhuriyet Mah. Veli Aytaç Cad 237. sk. MERKEZ/TUNCELİ Web Sitesi:https://tuncelisporlisesi.meb.k12.tr Tunceli Okulları, Tunceli Merkez Okulları, Tunceli Spor Liseleri, Tunceli Merkez Spor Liseleri, Spor Lisesi Haberleri, Tunceli Spor Lisesi Haberleri, Tunceli Merkez Spor Lisesi Haberleri
Kaynak:https://tuncelisporlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;
Bilimsel, sanatsal, teknolojik ve felsefi esaslara dayanan yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, sanatı yaşayan ve yapan sanat eserlerini tanıyan ve yorumlayan, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, özel yetenek gerektiren yüksek öğretim programlarına etkin olarak hazırlanan, etkili ve yüksek nitelikli, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin;
‘Sporu’ beden ve ruh sağlığının gelişimi olarak gören, başarılarıyla 21. Yüzyılın değerlerine katkılar sağlayan, toplumsal sorunlara duyarlı bireyler olarak yetişmelerini; olaylara çok yönlü, nesnel ve tarafsız bakabilmelerini, Sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini ve yeni biçimler, yeni ilişkiler ortaya çıkarabilmelerini, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; Anadolu Güzel Sanatlar ve spor Lisesini ilimiz için kültürün sanatın ve sporun kalbinin attığı kurum durumuna getirmek, ve bu alanda çok yönlü hizmetler vermesini sağlamak, böylece ilin, yörenin, bölgenin ve ülkenin sanatsal gelişmesine, katkı sağlamaktır.
Telefon04282124519
Faks04282124110
AdresCumhuriyet Mah. Veli Aytaç Cad 237. sk. MERKEZ/TUNCELİ
İnternet Sitesihttps://tuncelisporlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mah. Veli Aytaç Cad. 237. Sok Merkez TUNCELİ
Ulaşımİl Merkezine 3.5 kmŞehir içi dolmuşlarla
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 3.5 km
Ders Saatleri08.15-15.35
Isınma TürüKatı Yakıtlı(Kalorifer)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerrafting-kayak-atletim-takım sporları
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://tuncelisporlisesi.meb.k12.tr/62/01/971667/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)