Tunceli / Merkez Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:0 428 212 11 24 Adres:Moğultay Mahallesi Tekel sokak End. Lisesi Loj. Sitesi no 5 Cumhuriyet Ortaokulu Merkez/Tunceli
Merkez
Merkez
Web Sitesi:https://tuncelicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Tunceli Okulları, Tunceli Merkez Okulları, Tunceli Ortaokulları, Tunceli Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tunceli Ortaokul Haberleri, Tunceli Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://tuncelicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.
Özgün yaklaşım ve oluşumları yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.
MisyonCumhuriyet Ortaokulu olarak, Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Telefon0 428 212 11 24
Faks0 428 212 11 01
AdresMoğultay Mahallesi Tekel sokak End. Lisesi Loj. Sitesi no 5 Cumhuriyet Ortaokulu Merkez/Tunceli
Merkez
Merkez
İnternet Sitesihttps://tuncelicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkez
UlaşımMerkez
Ders Saatleri08:30-15:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı390
  • Derslik Sayısı20
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://tuncelicumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/62/01/723428/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)