Tüm Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden dolayı ülkemize ve hepimize geçmiş olsun.

 

6 ŞUBAT'TA KAHRAMANMARAŞ'TA YAŞANAN DEPREMDEN DOLAYI ÜLKEMİZE VE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Yapılan incelemelerde okulumuzun orta hasarlı olduğu tespit edilmiş olup, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün aldığı karar doğrultusunda 20 Şubat'ta başlayacak olan 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2.dönemini Fahri Kirt Ortaokulunda sürdüreceğiz.

Kıymetli Veliler!

Pazartesi okullar açılacak inşallah. Çocuklarınızın sınıfında deprem bölgesinden gelen misafir öğrenciler olacaktır. Lütfen çocuklarınızla konuşun. Gelen misafir öğrencilere dikkatli dikkatli bakıp onları rahatsız edici şekilde incelemesinler. Onlara depremi hatırlatacak, acılarını artıracak sorular sormaktan sakınsınlar. Acıları çok büyük ve çok taze, kimi annesini, babasını kimi abisini, ablasını, kardeşini kimi yakın akrabalarını kimi öğretmenlerini, sınıf arkadaşlarını kimi evlerini, okullarını, şehirlerini kimi bizim çocuklarımızda olan çoğu şeyi kaybetti.

Unutmasınlar! Düne kadar onların da normal bir hayatı vardı. Lütfen çocuklarımızı uyaralım. Misafir öğrencilere üzecek, onları incitecek hal ve hareketlerden, sorulardan sakınsınlar.

Sevgili Veliler, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar yaşanan felaketin boyutları da düşünüldüğünde öğrencilerimizden ve sizden duyarlı olmanızı istiyoruz. Yeni bir okul ve okulda misafir olduğumuz unutulmasın. Normal olamayan şartlar söz konusu çocuklarımızı bazı konularda uyarmamız gerekiyor gittikleri okuldaki öğrencilere ve öğretmenlere davranışları saygılı, ölçülü olmalı çocuklarımızın nerede nasıl davranması gerektiği konusunda sizin de uyarılarınız çok önemli. Okul idaresi olarak öğrencilerimizin Fahri Kirt Ortaokulu öğrencilerine karşı tutum ve davranışlarında ve tabii ki kendi okulumuz öğrencileri, öğretmenlerine karşı kendilerine yakışır şekilde davranacaklarından hiç şüphemiz yok. Bu zorunlu ve zorlu süreçte siz velilerimizin de öğrencilerimizin de anlayışlı, duyarlı ve saygılı olacağından en ufak bir şüphemiz yok bu zor süreci kurallara uyarak sorunsuz şekilde tamamlayacağımız düşüncesindeyim. Normalimiz artık değişti bu önemli nokta unutulmasın!

Mustafa TÜRKER

Bor Asım Eren Ortaokulu Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Asım Eren Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)