Tübitak 4006 Renkli Görüntülerle Geçti

Bilimsel, eğitsel ve kültürel çalışmaların sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı renkli görüntülere sahne oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan işbirliği protokolünce öğrencilerde bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında, 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı şenliği yapıldı.

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde büyük bir özveri ile hazırladığı bilimsel çalışmaların sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı renkli görüntülere sahne oldu. Fizik Öğretmenimiz Ferit Kızıler´in Proje Yürütücülüğünü yaptığı fuarın açılışında konuşan Okul Müdürümüz Abdurrahman Kılıç, proje çalışmalarıyla bilim, kültür ve sanata yaptıkları katkılar için öğrencilere ve büyük bir sabırla onlara refakat eden öğretmenlere teşekkür etti. 

Öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi. 

Diğer okulların idareci ve öğretmenleriyle, velilerin de yoğun ilgi gösterdiği şenlik, son ders zilinin çalmasıyla birlikte sona erdi.

Programdan sonra Okul Müdürümüz Abdurrahman Kılıç tarafından başta Proje Yürütücüsü Ferit Kızıler ve diğer danışman öğretmenlere üzerinde okulun logosu ve amblemi bulunan kupa hediye edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)