Tubitak 4006 Bilim Şenliği

Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulunda gerçekleştirilen TUBİTAK 4006  bilim şenliğinde öğrencilerin fizik, kimya, biyoloji, matematik, teknoloji tasarım ve coğrafya branşlarında hazırladıkları projeler tanıtıldı.  TUBİTAK 4006 Bilim Fuar’ı her sene birçok okulda öğrencilerin bilimle buluşmasına fırsat sunuyor. Fakat bu defa Ortopedik Engelli öğrenciler farkındalık yaratarak “BİLİMDE ENGEL YOK” sloganıyla proje sunumlarını gerçekleştirdiler. Türkiye’de ilk defa TUBİTAK 4006 proje çalışması bir engelli okulunda ve engelli öğrencilerle gerçekleştirildi.

Birçok öğrenciyi, eğitmeni, idareciyi, bilim ve projeye ilgi duyan insanları bir araya toplayan bu bilim şenliği açılışı, 2 Mayıs Günü saat 10.30’da Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler Okulu’nda gerçekleştirildi  ve etkinlikler 4 Mayıs’a kadar devam edecektir.

Açılışa Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden Daire Başkanları M.Ramazan BARIN, Seyfettin TORMAN ve Veysel ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz’den İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Şefika BİÇER ve Şube Müdürümüz Muhittin ARIK ve Tübitak gözlemcisi olarak  İl Arge biriminden Suat BAYDAR katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Doğan Çağlar Özel Eğitim Meslek Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)