Tübitak 4006 Bilim Fuarımızı Gerçekleştirdik

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışı İlçe Kaymakamımız Sayın Süleyman ÖZÇAKICI,  Belediye Başkanımız Sayın Bekir AYDIN, Jandarma Komutanı Jand. Yzb. Ali AL, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Halil DAL, Okul Müdürümüz Halil KARAGÖZ,  İlçe Okul Müdürleri ve Öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır.

Okul Müdürümüz tarafından yapılan açılış konuşmasında: "Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralayacağı, fuarda projelerini sergileyen çocuklarımızın ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olacağı ve her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracağı vurgulanmıştır."

Bilim Fuarımızda 51 öğrencimiz ve 16 öğretmenimiz görev almıştır. Öğrencilerimizin tamamen kendi bilgi, beceri ve imkânlarıyla oluşturdukları 11 araştırma, 5 inceleme ve 8 tasarım çalışmasından oluşan toplam 24 proje bilim fuarını gezen protokol tarafından beğeniyle karşılanmıştır.

Program sonunda Okul Müdürümüz tarafından fuarda görevli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katılım ve başarı belgeleri verilmiştir. Bilim fuarımızın hazırlanmasında emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve üstün gayret gösteren geleceğin mucidi öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

#GeleceğimOkulumdaParlıyor

GAZİ OSMAN PAŞA ORTAOKULU

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Orhangazi Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)