Tübitak 2204 A Liselerarası Proje Yarışması Bölge Finaline Katılmaya Hak Kazanan Eskişehir' Deki Tek Meslek Lisesi Olmanın Gururunu Yaşıyoruz.

TÜBİTAK 2204 A Liselerarası Proje Yarışması Bölge Finaline katılmaya hak kazanan Eskişehir' deki tek meslek lisesi olmanın gururunu yaşıyoruz.
55.ci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında TARÎH kategorisinde Türkiye geneli 1612 proje başvurmuş olup 89 proje bölge finallerine çağırılmıştır. Okulumuzun katılacağı Bursa bölgesi finaline seçilen 9 projeden biri olan İLK TÜRK YOLCU UÇAĞI NU.D.38 VE HAVACILIK MEŞALESİNİN İLK KIVILCIMI SELAHATTİN REŞİT ALAN isimli projemizin Danışman Öğretmeni Hamit YILMAZ ve Öğrencileri Yusuf KARATAŞ, Oğuzhan DEVECİOĞLU, Salih Safa ÖYMEN’i tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

FÍZÍK kategorisinde ise Türkiye geneli 1943 proje başvurmuş olup 100 proje bölge finallerine çağırılmıştır. Okulumuzun katılacağı Bursa bölgesi finaline seçilen 11 projeden biri olan HAVACILIKTA SAHTECİLİK SALDIRISI isimli projemizin Danışman Öğretmeni Olcay KÖSE ve Öğrencileri Ahmetcan ÖRNEK, Ela ALBAYRAK, Tuana ÇAKIRBAY’ı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)