Tübitak "2204 - A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" Başvuraları Başladı

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI

TÜBİTAK "2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" Başvuruları Başladı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nın 2023-2024 dönemine ilişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi yayınlandı.

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek olan "2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" için başvurular başlamış olup başvuru süresi 10 Ocak 2024 tarihinde sona erecektir. Yarışmanın başvuruları, BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden alınacaktır.

Yarışma; Biyoloji, Kimya, Tarih, Coğrafya, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Değerler Eğitimi, Sosyoloji, Teknolojik Tasarım, Fizik, Psikoloji ve Yazılım olmak üzere 12 ana alanda düzenlenmektedir.

Projeleriyle yarışmaya katılacak öğrenci ve danışman öğretmenlerimize Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi olarak şimdiden başarılar dileriz

 

2023-2024 dönemine ait yayınlanan çağrı duyurusu ve proje rehberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-lise-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi?fbclid=IwAR3EBT19EOfMJ6pOzE41RixcM7ULWTVVQwn2RIYe7KwJt0rs75FY4MSTrBQ

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karabük Merkez Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)