Tse Başkanı Mahmut Sami Şahin'i Ağırladık

TSE BAŞKANIMIZI KARİYER SÖYLEŞİSİNDE AĞIRLADIK.

"Gençlerle Standartları Yakalamak" isimli Kariyer söyleşimizde Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Sami Şahin'i misafir ettik. Söyleşimize Gebze Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Halil Atlı da teşrif ettiler.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından 14 Ekim Dünya Standartlar Günü’nde, düzenlenen “Genç Profesyonellerin Standardizasyon Süreçlerine Katılımı” temasıyla Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen çalıştaya en genç katılımcı olarak katılan 12. Sınıf öğrencimiz Saliha Mehmetoğlu'nun davetiyle okulumuza teşrif eden kıymetli başkanımız öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz Saliha Mehmetoğlu bağlamayla ve Belinay Atlı gitarla mini bir dinleti gerçekleştirdiler. TSE Tanıtım videosu ve ardından öğrencimiz Saliha'ya TSE tarafından hazırlanan sürpriz video gösterildi. Açılış konuşması kaymakamımız Mehmet Ali Özyiğit tarafından gerçekleştirildi. TSE Başkanımız söyleşinin ardından öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Program sonunda Okul müdürümüz Ayşegül Turan misafirimize hediye takdim etti. Sayın Başkanımız da Sultan II. Beyazıd tarafından yaklaşık 500 yıl önce ferman olarak hazırlanan ve bugünkü anlamda ilk standart olma özelliğini taşıyan “Kanunname-i İhtisab-ı Bursa” (Bursa Belediye Kanunu) plaketini Sayın kaymakamımıza ve okul müdürümüze takdim etti.

Gençlerle Standartları Yakalamak isimli Kariyer söyleşimize teşrif eden Sayın başkanımıza, sayın kaymakamımıza ve sayın şube müdürümüze teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gebze Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)