Trt Eba Tv'de Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı(yks)'na Hazırlık Öğrencilerimize Özel Yayın Başlıyor.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV'de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırladıklarını duyurdu. Öğrencilerimiz, yüzlerce soru çözümüne ve anlatımına bu kanal aracılığıyla ulaşabileceklerdir. 

Uzaktan eğitim sürecinde, EBA Platformu Akademik Destek Sistemi'nde sınava hazırlık yapan öğrencilerimiz için dijital eğitim hizmetlerinin kullanıma açılmasının yanı sıra Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlık yapan 12. sınıf öğrencilerimizin tamamına haftada 37 saate varan canlı ders uygulaması başlatıldı.

TRT EBA TV kanallarında hafta sonunda  lise son sınıf öğrencilerimize yönelik yeni bir uygulama başlıyor. YKS hazırlık öğrencilerimizin sorumlu olduğu derslerin yer aldığı soru çözümü özel yayın kuşağı da EBA TV Lise kanalından izlenebilecek. Söz konusu yayınlar Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.

Lise 12. Sınıf öğrencilerimiz için hazırlanan Sınav Özel Yayın Kuşağı hafta sonu ders  dağılımı aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Adıyaman Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)