Trafik Eğitimi İle Öğrencilerimizin Bilinci Artıyor

Amasya'nın Toki Kara Mustafa Paşa Ortaokulu öğrencileri, Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen trafik eğitimi etkinliğine katıldılar. Etkinlikte öğrencilere trafik kuralları ve güvenliği hakkında bilgiler verildi ve trafik parkurunda pratik yapma fırsatı buldular.

Amasya'nın Toki Kara Mustafa Paşa Ortaokulu öğrencileri, 08.03.2023 Çarşamba günü Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen trafik eğitimi etkinliğine katıldılar. Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkı'nda gerçekleşen etkinliğe sınıf öğretmeni Nesrin Sezikli ve rehber öğretmen Yurdagül Turan da öğrencilere eşlik etti.

Etkinlik kapsamında öğrencilere trafik kuralları ve güvenliği hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler, trafik kurallarına uygun davranışların önemini öğrendikten sonra, trafik parkurunda pratik yapma fırsatı buldular. Bu sayede, trafikte karşılaşılabilecek durumlar hakkında deneyim kazandılar ve trafikte güvenli bir şekilde hareket etmenin yollarını öğrendiler.

Sınıf rehber öğretmeni Nesrin SEZİKLİ, etkinliğin öğrencilerin trafik bilinci ve güvenliği konusunda farkındalığını artırdığını belirtti. Öğrencilerin trafik kurallarına uygun davranışları öğrenmelerinin yanı sıra, trafikteki diğer sürücülerin davranışlarını da daha iyi anlayarak, trafikte daha güvenli olacaklarını söyledi.

Öğrenciler de etkinliği oldukça eğlenceli ve öğretici bulduklarını söylediler. Trafik eğitimi etkinliği sayesinde trafik kuralları ve güvenliği hakkında daha bilinçli hale geldiklerini ve trafikte daha güvenli olacaklarını belirttiler.

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin trafik kurallarını öğrenmeleri ve trafikte güvenli bir şekilde hareket etmeleri konusunda önemli bir adım oldu.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Merzifon Toki Kara Mustafa Paşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)