Trabzon / Ortahisar Kutlugün Ortaokulu

Telefon:04622763002 Adres:Merkez Kutlugün Köyü, Hacımehmet Mevkii. Orta Mahalle no 82 ORTAHİSAR /TRABZON Web Sitesi:https://kutlugunortaokulu.meb.k12.tr Trabzon Okulları, Trabzon Ortahisar Okulları, Trabzon Ortaokulları, Trabzon Ortahisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Trabzon Ortaokul Haberleri, Trabzon Ortahisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kutlugunortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİşbirliği içinde çalışan, öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış, görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin, insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış, velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.
MisyonMisyonumuz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, eleştirel düşünebilen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren vatan sevgisiyle donatılmış kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.
Telefon04622763002
Faks04622763002
AdresMerkez Kutlugün Köyü, Hacımehmet Mevkii. Orta Mahalle no 82 ORTAHİSAR /TRABZON
İnternet Sitesihttps://kutlugunortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTaşıma kapsamında bulunan okulumuza İncesu, Veranköy, Kırangol ve Karakaştan öğrenciler bulunmaktatır. Merkeze yakın olması sebebiyle insanlar şehir merkezinin imkanlarından yararlanabilmketedir.
UlaşımOkulumuz İl merkezine 13 km uzaklıktadır.Okulumuz Trabzon - Gümüşhane yolu üzerinde anayoldan 1 km içeridedir. Meydandan kalkan Çağlayan dolmuşları veya Çömlekçiden kalkan Çağlayan minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 13 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8:55-15:25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer ( Kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı119
  • Derslik Sayısı9
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kutlugunortaokulu.meb.k12.tr/61/01/720873/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)