Trabzon / Ortahisar Kutlugün İlkokulu

Telefon:4622762818 Adres:Merkez Kutlugün köyü Hacı Mehmet Mevkii, Orta Mahalle Merkez TRABZON Web Sitesi:https://kutlugunilkokulu.meb.k12.tr Trabzon Okulları, Trabzon Ortahisar Okulları, Trabzon İlkokulları, Trabzon Ortahisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Trabzon İlkokul Haberleri, Trabzon Ortahisar İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİşbirliği içinde çalışan, öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış, görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin,insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış, velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.
MisyonMisyonumuz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, eleştirel düşünebilen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren vatan sevgisiyle donatılmış kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.
Telefon4622762818
Faks04622762818
AdresMerkez Kutlugün köyü Hacı Mehmet Mevkii, Orta Mahalle Merkez TRABZON
İnternet Sitesihttps://kutlugunilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTaşıma kapsamında bulunan okulumuza İncesu, Veranköy, Kırangol ve Karakaştan öğrenciler bulunmaktatır. Merkeze yakın olması sebebiyle insanlar şehir merkezinin imkanlarından yararlanabilmketedir.
UlaşımOkulumuz İl merkezine 7 km uzaklıktadır. Okulumuz Trabzon - Gümüşhane yolu üzerinde anayoldan 1 km içeridedir. Meydandan kalkan Çağlayan dolmuşları veya Çömlekçiden kalkan Çağlayan minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 7 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi7 Adet Servis Taşıma Yapmaktadır.
Öğretim ŞekliTam Gün
Ders Saatleri09:00-14:25
Isınma TürüKalorifer-Kömür
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı150
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://kutlugunilkokulu.meb.k12.tr/61/01/434144/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)