Trabzon / Dernekpazarı Dernekpazarı Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://dernekpazarihalkegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDernekpazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde ‘Bilgi Çağının gerektirdiği tüm bilgileri kullanabilen, bilgiye ekonomik değer kazandırabilen ve stratejisini belirleyebilen; mesleki, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ihtiyaçlarını karşılayan, hizmet alan kişilerin memnuniyetini sağlayan lider bir eğitim kurumu olmak.
Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren ve tercih edilen ; bir MERKEZ olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Telefon04626812527
Faks04626812428
AdresHasan Cansız Caddesi NO/17 Dernekpazarı / TRABZON
İnternet Sitesihttps://dernekpazarihalkegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHasan Cansız Caddesi No.17 Dernekpazarı / TRABZON
UlaşımTrabzon´a olan uzaklık 68 KM.Dolmuş - Minibüslerle sağlanmakta.
Merkezden UzaklıkTrabzon´a olan uzaklık 68 KM.
Ders Saatleri08:00 / 22:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Derslik Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://dernekpazarihalkegitim.meb.k12.tr/61/15/308143/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)