Trabzon / Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu

Telefon:0462 871 69 32 Adres:FATİH MAHALLESİ ŞHT. ÖĞRTM. GÜRHAN YARDIM İLKOKULU 61800 BEŞİKDÜZÜ TRABZON Web Sitesi:https://gurhanyardim.meb.k12.tr Trabzon Okulları, Trabzon Beşikdüzü Okulları, Trabzon İlkokulları, Trabzon Beşikdüzü İlkokulları, İlkokul Haberleri, Trabzon İlkokul Haberleri, Trabzon Beşikdüzü İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gurhanyardim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.
Misyon• İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizi; ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak.
• Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
• Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak.
• Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0462 871 69 32
AdresFATİH MAHALLESİ ŞHT. ÖĞRTM. GÜRHAN YARDIM İLKOKULU 61800 BEŞİKDÜZÜ TRABZON
İnternet Sitesihttps://gurhanyardim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTrabzon ilinin 45 km batısında Giresun sınırında bulunan ilçemiz 21000 nüfusa sahip şirin bir sahil kentidir. eğitim ve gelişmiş kültürü ile bilinen ilçemiz öğretmen lisesinden yetişip ülke geneline yayılan öğretmenler vasıtasıyla yaygın olarak tanınır ve sevilir. plajı, doğası, yöresel yemekleri ve sahil restoranlarıyla da son zamanlarda tercih edilir hale gelmiştir. eğitim yuvası olarak bilinen ilçemizde neredeyse her derece ve türden eğitim kurumu bulunmaktadır.
Ulaşımİl Merkezine 45 Km
İlçe Merkezine 0 kmKARA VE DENİZ YOLU
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 45 Km
İlçe Merkezine 0 km
Ders Saatleri08:30 - 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerMasa Tenisi , Voleybol , Dart , Futbol
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı416
  • Derslik Sayısı21
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gurhanyardim.meb.k12.tr/61/05/743250/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)