Trabzon / Araklı Erenler İlkokulu

Adres:Erenler Mahallesi Şht. Ali ALEMDAR Caddesi No1 Araklı/TRABZON Web Sitesi:https://araklierenlerilkokulu.meb.k12.tr Trabzon Okulları, Trabzon Araklı Okulları, Trabzon İlkokulları, Trabzon Araklı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Trabzon İlkokul Haberleri, Trabzon Araklı İlkokul Haberleri
Kaynak:https://araklierenlerilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMESLEĞİNİ İFA ETMEKTEN MUTLULUK DUYAN ÖĞRETMENLER İLE ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMİŞ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.ÇEVRESİNDE İDARİ , ÖĞRETMENLERİ ,PERSONELİ VE ÖĞRENCİLERİ BAKIMINDAN VARLIĞINI HİSSETTİREN BİR OKUL OLMAK.
MisyonDemokratik ve çağdaş bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
AdresErenler Mahallesi Şht. Ali ALEMDAR Caddesi No1 Araklı/TRABZON
İnternet Sitesihttps://araklierenlerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAraklı Erenler Mahallesi Şehit Ali ALEMDAR caddesi No:1
Ulaşımİlçe merkezine 25 kmÖğretmen Servisi (Hem Trabzon-Araklı arasında hem de Araklı-Okulumuz arasında öğretmen servisleri mevcuttur)
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 25 km
Ders Saatleri08:40 - 14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı143
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://araklierenlerilkokulu.meb.k12.tr/61/03/745405/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)