Tokat / Turhal Yunus Emre İlkokulu

Telefon:0 356 275 63 78 Adres:G.O.P. Mah. Göksu Sok. No33 Turhal Web Sitesi:https://turhalyunusemreilkokulu.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Turhal Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Turhal İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Turhal İlkokul Haberleri
Kaynak:https://turhalyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Temel Kanununda belirtilen genel amaçlar çerçevesinde; öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak, ilk-ortaokullar arasında tercih edilen bir kurum olmaktır.
MisyonÖğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamaktır. Yunus Emre’nin söylediği gibi” İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır” sözünün anlamına vakıf sadece öğretim anlamında değil, eğitim olarak ta kendini bilen, ailesine, milletine, vatanına ve kutsal değerlerine bağlı iyi nesiller yetiştirmektir.
Telefon0 356 275 63 78
Faks(356) 275 6378
AdresG.O.P. Mah. Göksu Sok. No33 Turhal
İnternet Sitesihttps://turhalyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriG.O.P. MAH GÖKSU SOK.NO:31 TURHAL-TOKAT
UlaşımİL MERKEZİNE 49 KM
İLÇE MERKEZİNE 4 KMŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS HATTI OKULUMUZA YAKIN GEÇMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 49 KM
İLÇE MERKEZİNE 4 KM
Ders Saatleri08:30-14:50
Isınma TürüKALOFİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://turhalyunusemreilkokulu.meb.k12.tr/60/08/752829/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)