Tokat / Turhal Turhal Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://turhalram.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBireylerin öz farkındalık bilinci kazanarak kendini gerçekleştirmesine yardımcı olmak, eğitimde psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini daha nitelikli hale getirmek ve özel gereksinimi olan bireylerin daha iyi öğrenme deneyimi yakalayabilmeleri amacıyla uygun eğitim öğretim ortamını sağlamaktır.
MisyonAkademik, kariyer gelişimi ve yönlendirme-önleme ve psikososyal müdahaleye yönelik ruh sağlığı hizmetleri, aile rehberliği, ölçme araçlarının geliştirilmesi ve dağıtımı ile tüm eğitim tür ve kademeleri arasında rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin bir bütün olarak verilmesini, hizmetlerdeki yöntem ve araçların bilimsel standartlara uygunluğunu sağlamaktır. Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, bireylerin meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.
Telefon03562600034
AdresMARAŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAH. ALPARSLAN GAZİ SK. NO 78 TURHAL / TOKAT
İnternet Sitesihttps://turhalram.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMARAŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAH. ALPARSLAN GAZİ SK. NO 11 TURHAL / TOKAT
UlaşımKurum Turhal ilçe merkezindedir. Tokat´a 50 km uzaklıktadır. Tokat Turhal arasında toplu taşıma araçları 20 dk aralıklarla hareket etmektedir.Toplu taşıma sabah 07.00 ile akşam 20.00 arası çalışmaktadır.Şehir içi toplu taşıma araçlarıyla ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkKurum Turhal ilçe merkezindedir. Tokat´a 50 km uzaklıktadır. Tokat Turhal arasında toplu taşıma araçları 20 dk aralıklarla hareket etmektedir.Toplu taşıma sabah 07.00 ile akşam 20.00 arası çalışmaktadır.
Ders Saatleri08.00- 17.00
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Kaynak:https://turhalram.meb.k12.tr/60/08/767345/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)