Tokat / Turhal Kazım Karabekir İlkokulu

Telefon:0(356) 275 23 99--0 5327220718 Adres:Kazım Karabekir Mahallesi, Menderes Caddesi, Yakut Sokak No 4 Turhal/TOKAT Web Sitesi:https://turhalkazimkarabekir.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Turhal Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Turhal İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Turhal İlkokul Haberleri
Kaynak:https://turhalkazimkarabekir.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİyi organize olmuş eğitim ortamı içerisinde bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, onları bilgili, becerili, kendine güvenen, iyi iletişim kurabilen, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.
MisyonYeni neslin örnekleri olan bizler, öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı bireyler olarak ilgi, yetenek ve başarılarına göre, ortaöğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili akıcı bir şekilde kullanıp öğrenmelerini sağlayarak, ülkemize karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bilgili, kendine güvenen ve 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olmalarını sağlamak için buradayız. Bu amaçla üzerimize düşen sorumlulukları sonuna kadar yerine getirip hedefimize ulaşmayı arzulamaktayız. Bunu bir görev bilmek ve birbirimizi bu doğrultuda motive etmek, hedefimize daha emin adımlarla varmamıza imkân tanıyacaktır. Her gencimiz bir ağaç gibidir. Bu ağacı yetiştirmek ve büyütmek bizlerin görevidir...
Telefon0(356) 275 23 99--0 5327220718
AdresKazım Karabekir Mahallesi, Menderes Caddesi, Yakut Sokak No 4 Turhal/TOKAT
İnternet Sitesihttps://turhalkazimkarabekir.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz:Kazım Karabekir Mahallesi, Menderes Caddesi Yakut Sokak No 4 adresindedir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuza ilçemizin her tarafından dolmuşla ulaşılabilmektedir.Ayrıca Tokat ilimizden ilçemize, her saat başı özel dolmuşlar ile belediye otobüsü seferleri bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezindedir.
Servis Bilgisiyok
Ders Saatleri08:00 - 11:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol ve Mendil Kapmaca Turnuvaları...
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı273
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://turhalkazimkarabekir.meb.k12.tr/60/08/616797/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)