Tokat / Turhal Alparslan Ortaokulu

Telefon:(0356) 275 30 49 Adres:OSMANGAZİ MAH. CUMHURİYET CAD. ALPARSLAN EK BİNA SİTESİ NO: 108 TURHAL / TOKAT Web Sitesi:https://turhalalparslan.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Turhal Okulları, Tokat Ortaokulları, Tokat Turhal Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tokat Ortaokul Haberleri, Tokat Turhal Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://turhalalparslan.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer şeyin sevgi ve hoşgörü hamurunda yoğrulduğu, eğitim öğretimin temel ihtiyaç kabul edildiği, öğrencilerimize her türlü fırsatın verildiği, eğitim öğretim faaliyetlerinin tüm engellerinin kaldırıldığı, kendi kendisine yeterek bulunduğu çevreye örnek, her açıdan özenilerek bakılan ve takdir edilen bir kurum olmaktır.
MisyonAlparslan Ortaokulu´nun misyonu; öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır. Öğrencileri kendilerine güvenen,girişimci,teknolojiyi etkili kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilere bilgi yüklemek,bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yöntem ve tekniklerini öğretmek, bilimsel düşünme, araştırma ve çalışma becerilerine yöneltmek, öğrencilerin kişisel ve toplumsal, araç-gereci, kaynakları ve zamanı verimli kullanmalarını, okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak.

Okulumuzda; Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek. Bugün ulaşılan başarı düzeyini aşarak, mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olmak amaçlanmaktadır.
Telefon(0356) 275 30 49
Faks.
AdresOSMANGAZİ MAH. CUMHURİYET CAD. ALPARSLAN EK BİNA SİTESİ NO: 108 TURHAL / TOKAT
İnternet Sitesihttps://turhalalparslan.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKuzeyde Erbba ilçesi, doğuda Zile ilçesi, batıda Tokat ili, güneyde Pazar ilçesi bulunmaktadır. İlçemiz Orta Karadeniz Bölgesinin güneyindedir.
UlaşımTurhal İlçe Merkezinde olup Tokat İl Merkezine 46 km uzaklıktaTurhal´a 30 km yakında bulunan Tokat Hava Alanı ile bağlantısı vardır..Tokat -Samsun - Amasya - Ankara, Tokat - Turhal - Zile - Çekerek - Yozgat -Ankara yolları üzerindedir.
Merkezden UzaklıkTurhal İlçe Merkezinde olup Tokat İl Merkezine 46 km uzaklıkta
Ders Saatleri13.20 - 17.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz-Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı658
  • Derslik Sayısı-2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://turhalalparslan.meb.k12.tr/60/08/622036/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)