Tokat / Merkez Tokat Güzel Sanatlar Lisesi

Telefon:(356) 228 92 36 Adres:24 Kasım Başöğretmen Atatürk Kampüsü Karşıyaka/TOKAT Web Sitesi:https://tokatagsl.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Merkez Okulları, Tokat Güzel Sanatlar Liseleri, Tokat Merkez Güzel Sanatlar Liseleri, Güzel Sanatlar Lisesi Haberleri, Tokat Güzel Sanatlar Lisesi Haberleri, Tokat Merkez Güzel Sanatlar Lisesi Haberleri
Kaynak:https://tokatagsl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTokat Güzel Sanatlar Lisesi olarak bizler; genç yeteneklerimizi kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, merak eden ve soran, düşünen ve düşündüren, araştıran, hayal gücü yüksek olan ve bu hayallerini sanatsal olarak ifade edebilen, donanımlı, sanatsal yaratıcılığı yüksek, analitik düşünen ve küreselleşen dünyada kendi ayakları üzerinde durabilen, çağdaş sanatçı adayları yetiştirmektir.
MisyonOkulumuz alanında uzman eğitim kadrosu ile birlikte öğrencilerimizin sanatçı ruhunun şekillendirilmesi için el biriliği ile çalışmaktadır. Rehberlik servisinin de ortaklaşa çalışmaları sayesinde öğrencilerimizin bireysel farklılıkları ortaya çıkarılmaktadır.

“Okul hayattır...” felsefesi ile hareket eden kurumumuz, öğrencilerimizi daha eğitim hayatlarının başındayken sanat dünyası ile tanıştırarak ulusal ve uluslararası başarılı projelerde yer almalarını sağlamaktadır.

Alanında uzman eğitim kadrosu ile öğrencilerimize kariyer planlaması yapılarak böylece gelecek kaygısı yaşamalarının da önüne geçilmektedir.
Telefon(356) 228 92 36
Faks356 229 09 49
Adres24 Kasım Başöğretmen Atatürk Kampüsü Karşıyaka/TOKAT
İnternet Sitesihttps://tokatagsl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri24 Kasım Başöğretmen Kampüsü - 600 Evler Mevkii TOKAT
UlaşımMerkezdeToplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkündür.
Merkezden UzaklıkMerkezde
Servis BilgisiÖzel servisler ile ulaşım imkanı vardır.
Kontenjan Bilgileri30 öğrenci müzik bölümü, 30 öğrenci resim bölümü olmak üzere toplamda her yıl 60 öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:00 - 15:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı185
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://tokatagsl.meb.k12.tr/60/01/320262/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)