Tokat / Merkez Kızık İlkokulu

Telefon:03562426286 Adres:Tokat Merkez Kızık Köyü Web Sitesi:https://tokatkizikilkokulu.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Merkez Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://tokatkizikilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSınıfımızda, okulumuzda, yöremizde, ilimizde ve bölgemizde kaliteyi ve başarıyı yakalamış bir okul olmak.
MisyonBiz Kızık Ortaokulu olarak Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen, yeteneklerini ön plana çıkaran, özgüveni gelişmiş 21. yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız. Öğrenmeyi öğrenen bilgi ve birikimini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştirel ve yaratıcı düşünen ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen dünyada eğitim alanında ki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek ;sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerin geliştirebilmelerini sağlamak, okul çevresine eğitim öğretim, bilim ve kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Telefon03562426286
AdresTokat Merkez Kızık Köyü
İnternet Sitesihttps://tokatkizikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇamlıbel Nahiyesi Kızık Köyü
Ulaşım35 kmÖğretmenlerimiz okul servisi ile Tokat Merkezden gidiş-geliş yapmaktadır. Yollar çok iyi olmakla beraber yaklaşık 30-35 dakikada okula varılmaktadır.
Merkezden Uzaklık35 km
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı27
  • Derslik Sayısı5
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://tokatkizikilkokulu.meb.k12.tr/60/01/748669/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)