Tokat / Merkez Kabatepe İlkokulu

Telefon:03562486473 Adres:Madas köyü Merkez/TOKAT Web Sitesi:https://kabatepeilkokulu.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Merkez Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.
MisyonHer Türk çocuğuna ,iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak,milli ahlak anlayışına uygun olarak çağın teknolojik gereklerini,insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.
Telefon03562486473
AdresMadas köyü Merkez/TOKAT
İnternet Sitesihttps://kabatepeilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMadas köyü Akdağ eteklerinde kurulmuş, Tokat´a bağlı merkez bir köydür. Merkez köy olmasına rağmen ekonomik ve sosyal yönden fazla gelişmemiştir. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Tarım iklim şartlarından dolayı sınırlı bir şekilde yapılmaktadır.
UlaşımMadas Köyü, Tokat-Artova karayolunun 22. Km’sinde kurulmuş olan yaklaşık 90 haneli bir köydür. Ulaşım karayoluyla yapılmaktadır. Tokat’a 22km, Artova’ya 20km uzaklıktadır. Köy halkı ihtiyaçlarını karşılamak için genellikle Tokat’a gitmeyi tercih eder. Köyün ulaşım sorunu ortadan kaldırmak için köy minibüsleri vardır. Ayrıca Tokat’a gitmek için, Artova, Yeşilyurt, Sulusaray minibüsleri de kullanılabilir.Okulumuz, Tokat iline 22 km uzaklıktadır. Tüm öğretmenlerimiz servis ile Tokat´a geliş gidiş yapmaktadır. Tokat - Madas Köyü arası 30-45 dakika arası sürmektedir.
Merkezden UzaklıkMadas Köyü, Tokat-Artova karayolunun 22. Km’sinde kurulmuş olan yaklaşık 90 haneli bir köydür. Ulaşım karayoluyla yapılmaktadır. Tokat’a 22km, Artova’ya 20km uzaklıktadır. Köy halkı ihtiyaçlarını karşılamak için genellikle Tokat’a gitmeyi tercih eder. Köyün ulaşım sorunu ortadan kaldırmak için köy minibüsleri vardır. Ayrıca Tokat’a gitmek için, Artova, Yeşilyurt, Sulusaray minibüsleri de kullanılabilir.
Ders Saatleri08:50-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türükaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://kabatepeilkokulu.meb.k12.tr/60/01/737900/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)