Tokat / Merkez Gülbahar Hatun İlkokulu

Telefon:03562149520--05378710749 Adres:Gülbahar Hatun Mahallesi Behzat Bulvarı 13. sok. no18 Merkez / Tokat Web Sitesi:https://gulbaharhatun.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Merkez Okulları, Tokat İlkokulları, Tokat Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tokat İlkokul Haberleri, Tokat Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gulbaharhatun.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkilâplarini özümsemis, demokratik, laik, hukukun üstünlügüne inanan, özgürlükçü düsünebilen, bilimsel ve teknolojik düsünceye açik, ögrendiklerini davranisa dönüstüren, sorumluluklarinin bilincinde, çalistigi isten ve ortamdan mutluluk duyabilen, biz ruhu ile hareket edebilen, kendi haklarini koruyan, baskalarimi haklarina saygili, özgüvene sahip ve kendileri ile barisik, egitimin planlanmasinda, egitimden yararlananlarin ve çevrenin katiliminin gerçeklestirildigi, her türlü bireysel ve evrensel iletisimin kurabildigi, ögrencilerin ilgi, yetenek ve deger yargilari dogrultusunda program ve meslek seçtigi, toplumsal olaylara karsi duyarli ve problem çözme becerileri gelistirebildigi ortamlar olusturmak için variz.
MisyonOkulumuzun temel eğitim politikası; öğrenci merkezli, aile ve toplumun taleplerine cevap veren bir eğitim kurumudur.

Öğrencilerimizin matematik problemlerini çözmelerinin dışında karşılaştıkları sorunların çözümünde matematiği kullandıkları,okuduklarını anlayan ,yorumlayan,sebep ve sonuç ilişkisi kuran bireyler yetiştirmektir.

Okulumuzda öğrenmenin bilgi depolamak değil, öğrendikleri bilgilerden yeni bilgiler üretmeye odaklanan ve öğrenilenlerin sınıf duvarlarını aşarak gerçek hayatın sorunlarını tartışarak çözüm üreten,okuyan araştıran bireylerdir.

Okulumuzun öğrenci imajı; her bireyin sorumluluk sahibi,kendi kendini kontrol edebilen,kendi amaç ve değerlerini belirleyen,üretken bilimsel bilgilerle toplumun yararına katkı sağlayacak düşünen bireylerdir.
Telefon03562149520--05378710749
AdresGülbahar Hatun Mahallesi Behzat Bulvarı 13. sok. no18 Merkez / Tokat
İnternet Sitesihttps://gulbaharhatun.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGülbahar Hatun Mh. Behzat Bulvarı 13. sok. no:18
Merkez/TOKAT
UlaşımMerkezOkulumuz merkezde yer almaktadır.
Merkezden UzaklıkMerkez
Servis BilgisiYOK
Ders Saatleri13:30-17:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer(DOĞALGAZ)
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerMahalli sportif çalışmalarımız devam etmektedir.
Bilimsel EtkinliklerOrtaokul bölümünde TUBİTAK 4006 ve Bu benim eserim çalışmaları devam etmektedir.
ProjelerProje çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı181
  • Derslik Sayısı10
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gulbaharhatun.meb.k12.tr/60/01/377089/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)