Tokat / Merkez Çamlıbel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:Kurum Sabit Tel No 0356 243 20 40 Adres:ÇAMLIBEL BELDESİ YUNUSEMRE MAH. 5. SK. ÇAMLIBEL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 42 MERKEZ / TOKAT
25
Çamlıbel Kooperatif araçları ile sürekli ulaşım imkanı vardır. Ayrıca Sivas´a giden tüm otobüsler Çamlıbel´den geçmektedir. Ulaşım araçlarında öğrencilere indirim uygulanmaktadır.
Web Sitesi:https://camlibelcpl.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Merkez Okulları, Tokat Çok Programlı Anadolu Liseleri, Tokat Merkez Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Tokat Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Tokat Merkez Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://camlibelcpl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, bir yükseköğretim programına hazırlanan veya branşlarında yeterli bilgi ve beceriye sahip, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, adalet duygusuna sahip, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda teknik bilgi ve beceriye sahip,sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş, bireysel ve grupla çalışma becerisine sahip olmalarıdır.  
TelefonKurum Sabit Tel No 0356 243 20 40
FaksYok
AdresÇAMLIBEL BELDESİ YUNUSEMRE MAH. 5. SK. ÇAMLIBEL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 42 MERKEZ / TOKAT
25
Çamlıbel Kooperatif araçları ile sürekli ulaşım imkanı vardır. Ayrıca Sivas´a giden tüm otobüsler Çamlıbel´den geçmektedir. Ulaşım araçlarında öğrencilere indirim uygulanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://camlibelcpl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇamlıbel Kasabası Tokat Merkez
UlaşımÇamlıbel Kooperatif araçları ile sürekli ulaşım imkanı vardır. Ayrıca Sivas´a giden tüm otobüsler Çamlıbel´den geçmektedir. Ulaşım araçlarında öğrencilere indirim uygulanmaktadır.
Merkezden Uzaklık25
Servis BilgisiTaşımalı kapsamdaki öğrenciler servisle gidip gelmektedir.
Kontenjan BilgileriAnadolu bölümünde iki, Adalet bölümünde iki, İmam Hatip bölümünde bir sınıf olmak üzere toplamda her sene 5 sınıfta 108 kontenjan bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:00/17:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda Okçuluk kulübü ve Futsal Çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006 projelerimiz mevcuttur.
ProjelerGençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Mini Olimpiyat Projesi ve Her güne bir kelime projesi devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı280
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://camlibelcpl.meb.k12.tr/60/01/758317/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)