Tokat / Erbaa Hacıpazar Ortaokulu

Telefon:03567281688 Adres:Hacıpazar Ortaokulu Erbaa/TOKAT Web Sitesi:https://hacpazar.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Erbaa Okulları, Tokat Ortaokulları, Tokat Erbaa Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tokat Ortaokul Haberleri, Tokat Erbaa Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hacpazar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Sosyal ve sportif alanlarda ilçe ve ilimizde model alınan, Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; Eğitim ve öğretimde iyiyi değil mükemmeli hedefleyen, bir OKUL olmaktır.
MisyonTEMEL MİSYONUMUZ : Kültürlü, bilgi düzeyi yüksek ve sahip olduğu bilgiyi kullanabilen, sosyal,Türk milli eğitim temel kanunu´nda belirtilen amaçlara ulaşmış çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılapları´nı benimsemiş,özgüven sahibi, sorun çözebilen ve sorun çözmede sorumluluk alabilen, katılımcı ve paylaşımcı bireyler yetiştirmektir. ALT HEDEF : Orta öğretime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak, sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline dönüştürmektir.
Telefon03567281688
AdresHacıpazar Ortaokulu Erbaa/TOKAT
İnternet Sitesihttps://hacpazar.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHacıpazar köyü, Erbaa - Amasya asfaltı üstünde, ovaya hakim bir yerde kuruludur. Doğusunda Değirmenli Kasabası, Batısında Çalkara, Kuzeyinde Çevresu, Güneyinde Akça Kasabası bulunmaktadır.
Ulaşımİl merkezine 89 km, ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.Köyümüz Tokat-Amasya-Samsun karayolu üzerinde bulunması nedeniyle ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Ulaşım genellikle köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 89 km, ilçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:50
15:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı65
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://hacpazar.meb.k12.tr/60/04/734492/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)