Tokat / Başçiftlik Hatipli Şehit Birol Şimşek Ortaokulu

Telefon:03564764166 Adres:HATİPLİ BELDESİ GENÇOSMAN MAH. BELEDİYE CAD. NO: 1 BAŞÇİFTLİK / TOKAT Web Sitesi:https://hatipli.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Başçiftlik Okulları, Tokat Ortaokulları, Tokat Başçiftlik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tokat Ortaokul Haberleri, Tokat Başçiftlik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hatipli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerler bağlı, yenilikleri takip edebilen, kendini yenileyebilen bireyler yetiştirmek.
MisyonEğitim ve öğretim sürecinde ,çağdaş yenilik ve gelişmeler ışığında evrensel ilkelere ve milli değerlere bağlı bireyler yetiştirmek.
Telefon03564764166
AdresHATİPLİ BELDESİ GENÇOSMAN MAH. BELEDİYE CAD. NO: 1 BAŞÇİFTLİK / TOKAT
İnternet Sitesihttps://hatipli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHatipli Beldesinin, güneyinde “Büşürüm ve Geyren beldeleri”, güney doğusunda “Elmacık köyü”, doğusunda “Kızıldere köyü, Bozçalı, Bereketli beldeleri”, güney doğusunda “Işıklar köyü”, kuzeyinde “Aybastı yaylaları” ve kuzey batısında “Karacaören ile çevrilidir.
UlaşımTokat´a 90 km, Başçiftlik´e 5 km uzaklıktadır.Ulaşıma dört taraftan elverişlidir. Kuzeyden Perşembe yaylasından Aybastı İlçesine, doğudan Bereketli Belediyesinden Reşadiye İlçesine, güneyden Geyren ve Büşürüm Belediyelerine, batıdan Başçiftlik İlçesine oradan da Niksar İlçesine karayolu ulaşımı vardır. Niksar ilçesi ile Aybastı İlçesi, Ordu ili arasında ki karayolu üzerindedir. Niksar ilçesine 36 km, Tokat iline ise 90 km uzaklıktadır. Ulaşım araçları genelde minibüs ve taksilerdir.
Merkezden UzaklıkTokat´a 90 km, Başçiftlik´e 5 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30 / 16:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
ProjelerEurope Volunteers Projesi
Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülleri
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı49
Kaynak:https://hatipli.meb.k12.tr/60/12/312400/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)