Tokat / Artova Artova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://artovacokprogramlanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin öncelikle tercih edeceği, sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe ve il genelinde adından söz ettiren, nitelikli bir eğitim ve öğretim ile öğrencilerimizin üniversite kazanmalarını sağlayan, öğrencileri istek ve yetenekleri doğrultusunda yönlendiren, mesleki teknik okullar içerisinde üniversiteye Türkiye ortalamasının üstünde öğrenci yerleştiren bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmektir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, hoşgörülü, çevresine saygılı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, bilimsel düşünen, demokrat, hukukun üstünlüğüne inanan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir.
Telefon0356 611 28 28
AdresAlparslan Mah. İstasyon Cad. No73
İnternet Sitesihttps://artovacokprogramlanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri(Okulumuza tayin isteyecek öğretmenlerimizin sorularından dolayı ek bilgi: Okulumuz 2014´de açılmıştır. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında 9 sınıfta eğitim-öğretim faaliyetleri devam edecektir. sınıf sayısı her yıl artarak devam etmektedir, bu nedenle norm fazlası olma sıkıntınız bulunmamaktadır.)
UlaşımOkulumuz Artova ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.İl ve ilçe merkezi arasında saatte bir minibüs seferleri yapılmaktadır. İlçe genelinde ve okulumuzda öğretmenler çoğunlukla il merkezinde kalmakta olup, ilçemize minibüs kooperatifinin araçlarıyla ve öğretmen servisleri ile gelebilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Artova ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:15-16:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı178
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://artovacokprogramlanadolulisesi.meb.k12.tr/60/03/758621/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)