Tokat / Almus Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu

Telefon:3564226039 Adres:Tokat ili Almus ilçesi Çevreli kasabası Web Sitesi:https://cevreliortaokulu.meb.k12.tr Tokat Okulları, Tokat Almus Okulları, Tokat Ortaokulları, Tokat Almus Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tokat Ortaokul Haberleri, Tokat Almus Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://cevreliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBölgenin eğitim,kültür ve sanat merkezi olmak. Hizmet ettiğimiz çevrenin gelişimine katkı sunan kurum olmak.
MisyonDeğişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanı yetiştiren; yeni yaklaşımlarla eğitim öğretime gerekli önemi veren, eğitim imkanlarını öğrencilere sunan, TKY yaklaşımıyla çalışarak öğrencileri hayata hazırlamak.
Telefon3564226039
AdresTokat ili Almus ilçesi Çevreli kasabası
İnternet Sitesihttps://cevreliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇevreli Kasabası 1760 yıllarında Erzincan, Erzurum ve Tokat Reşadiye’den gelen Cinnazlar, Molla Ahmetler, Döşlü Oğulları Molla Emin Sülalesi, Pir Ali Oğulları ve Karacalar tarafından kurulmuştur. Kasabanın etrafı tamamıyla dağlarla çevrilidir. Sonradan köy ve kasaba isimleri değiştirilirken “Çevreli” adını almıştır. Çevreli Kasabası, Orta Karadeniz Bölgesi’nde yüz kilometrekare yüzölçümü olan Almus ilçesinin en büyük yerleşim merkezidir.
Ulaşımİl merkezine 47 İlçe merkezine 11 km uzaklıktadır.Çevreli Kasabası, Orta Karadeniz Bölgesi’nde yüz kilometrekare yüzölçümü olan Almus ilçesinin en büyük yerleşim merkezidir. Batısında Ormandibi Kasabası, doğusunda Kınık Köyü, kuzeyinde Kozalan Mezrası ve Şendere, güneyinde Sivas iline bağlı Demirözü ve Yusufoğlan köyleri bulunmaktadır. Ulaşım problemi yoktur.İle ve ilçeye rahat bir şekilde geliş ve gidiş yapılabilir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 47 İlçe merkezine 11 km uzaklıktadır.Çevreli Kasabası, Orta Karadeniz Bölgesi’nde yüz kilometrekare yüzölçümü olan Almus ilçesinin en büyük yerleşim merkezidir. Batısında Ormandibi Kasabası, doğusunda Kınık Köyü, kuzeyinde Kozalan Mezrası ve Şendere, güneyinde Sivas iline bağlı Demirözü ve Yusufoğlan köyleri bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:50-15:45
Isınma TürüKolorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://cevreliortaokulu.meb.k12.tr/60/02/733187/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)