Tohumlar Umut Olsun Etwınnıng Projesi

 



TOHUMLAR UMUT OLSUN (LET THE SEEDS BE OUR HOPES)

            Çamlıyurt İlkokulu İngilizce Öğretmenimiz Hamide ÇELEN, öğrencilerimiz ile birlikte "Tohumlar Umut Olsun" projesine proje ortağı olarak başladı.

            MEB'in desteklemiş olduğu eTwinning platformunda bir araya gelen öğretmen ve öğrenciler, kuruculuğunu Hüseyin Avni Asal İlkokulu Atakum/SAMSUN öğretmeni Öznur EKMEKÇİ ve Şehit Adil Kabaklı İlkokulu öğretmeni Şahinbey/GAZİANTEP Gamze AKBULUT'un yaptığı "Tohumlar Umut Olsun (Let the Seeds Be Our Hopes) isimli projeye başladılar. Proje, Türkiye'nin 8 farklı ilinden 8 ve 4 farklı ülkeden (Yunanistan, Portekiz, İtalya ve Romanya) 4 öğretmenin katılımıyla başladı.

            Çamlıyurt İlkokulu öğretmenimiz Hamide ÇELEN; "Geçtiğimiz süreçte Covid-19 salgını bizleri, okul ortamında gerçekleştirdiğimiz sosyal aktivitelerden alıkoymanın yanı sıra gerek ruhsal gerek fiziksel gerekse zihinsel yönden kısıtladı. Bu sürecin olumsuz sonuçlarını en hafif şekilde atlatmak, süreci verimli şekilde değerlendirebilmek ve çocukları doğal yaşamla buluşturmak için Çamlıyurt İlkokulu olarak "Tohumlar Umut Olsun" projesine katıldık. Böylece, çocukların iş birliği içinde çalışmayı, yardımlaşmayı, paylaşmayı, aynı zamanda karantina sürecinde olduğu gibi dezavantajları avantaja çevirebilmeyi öğrendiler. Proje sürecinde bunları gerçekleştirirken web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanmayı ihmal etmedik." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Yomra Çamlıyurt İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)