Teşekkürler Türkiye. . . Elazığ´ın İlk ve Tek Proje Okulu Hayırlı Olsun. . .

 


       Elazığ Şehit Eyyüp OĞUZ AİHL. Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak açılışımızın ilk ayında bizi tercih eden 492-468 puan aralığındaki 90 öğrenci okulumuza yerleştirilmiştir. Başta bize inanan ve güvenen velilerimize ve öğrencilerimize; olağanüstü gayret ve fedakarlık gösteren akademik kadromuza; başarımıza destek veren her kademe ve ünvandaki tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

       İlimizin merkezinden ve ilçelerinden, Ankara´dan, Tunceli´den, Osmaniye´den hatta Suudi Arabistan´dan bizi tercih eden tüm öğrencilerimize okulumuza ve şehrimize hoş geldiniz diyoruz.

       Sizlerle birlikte dahada artan sorumluluğumuzun bilinci ile TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE...  

 

 ŞEHRİN ZİRVESİNDEN, EĞİTİMİN ZİRVESİNE...  

       Okulumuz 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı´na devredilerek Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanan Anadolu İmam Hatip Lisesi statüsünde hizmet vermeye başladı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılını bu statü ile tamamlayan okulumuz şubat ayında proje okul başvurusunu yaptı.

      Kısa sürede gösterdiği akademik ve mesleki başarısı ile Milli Eğitim Bakanlığının 12 Haziran 2017 tarih ve 8792952 sayılı onayı ile fen liselerinin bir üst statüsü olan FEN ve SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU´na dönüştürüldü.

      Okulumuzda birebir FEN LİSESİ müfredatı uygulanmakta olup bu program İSLAMİ İLİMLER ile desteklenmektedir. Milli ve Manevi değerleri yüksek, üst düzey akademik eğitim almış, sosyal ve kültürel konularda rüşdünü ispatlamış dindar bir nesil yetiştirme sloganıyla yola çıktık. Kendi akademik kadromuzu seçme, akademik danışma kurulu oluşturma gibi özel yetkilere haiz olan ve hem fiziki hem de resmi statü gereği zirvede olan okulumuzu akademik başarı olarak da zirveye taşımaya kararlıyız.  

      Okulumuzda 24 derslik, 12 Laboratuvar, Konferans Salonu, Fitness Salonu, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha, Tenis Kortu, Mini Futbol ve Basketbol Sahası, Revir ve 80 öğrenci kapasiteli Erkek Pansiyonu bulunmaktadır.

İbrahim Halil ŞERBET (Okul Müdürü) - 506 6321352

Göktürk DURGUN (Müdür Yardımcısı) - 505 7248253

İbrahim HALİSDEMİR (Müdür Yardımcısı) - 534 5592925


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Elazığ Merkez Şehit Eyyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)