Tema Vakfı Bodrum İlçe Sorumluluğu Okulumuzda Doğa Eğitimi Verdi

TEMA Vakfı Bodrum İlçe Sorumluluğu Okulumuzda Doğa Eğitimi Verdi 

Okulumuzda TEMA Vakfı Bodrum İlçe Sorumluluğu Doğa Eğitimi verdi.

Yasmin Bodrum 'Together' Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ekibi,Okul müdürümüz Sn.Harun GÜNER ve Müdür Yardımcımız Sn.Serkan GÖK'ün koordinasyonu ile okulumuzda TEMA Vakfı Bodrum İlçe Sorumluluğu'ndan Sn.Gülben Koç, Sn.Rana Aytaç, Sn.Övgü Esen ve Sn.Aysun Kösem tarafından doğa eğitimi verildi. Minik Tema (Anasınıfı) öğrencilerine 'Toprak ve Ekosistem', Yavru Tema (1,2,3 ve 4. Sınıf) öğrencilerine ' İklim Değişikliği ve Farkındalık' eğitim içeriği ilgi çeken sunum, video ve canlandırmalarla eğlenceli bir şekilde aktarıldı. 

Eğitimlerin ardından Yasmin Bodrum Oteli bahçe ekibince geçen eğitim-öğretim yılında bakımı, düzenlemesi ve ağaçlandırması ve damlama sistemi kurulumu yapılmış olan okul bahçesinde çevre temizliği, 'Together' ekibince yemek ikramında bulunulması, fide dikimi ile devam edip Eko pano önünde fotoğraf çekimi ile sonlandı. 

TEMA Vakfı Bodrum İlçe Sorumluluğunca verilen bu eğitimler 2023-2024 Eğitim-öğretim yılında TÜRÇEV Eko Okul başvurusunda bulunan ve iki yıllık uğraşı sonunda Bodrum'un Yeşil Bayraklı ilk devlet okullarından biri olmayı hedefleyen okulumuzun Eko okul faaliyeti kapsamında ilk faaliyeti olması bakımından da ayrı bir değer ve önem taşıyor. 

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim - ögretim yılında Eko Okul faaliyetleri Eko Okul koordinatörü Sn. Bayram DEMİR (4. Sınıf Öğretmeni), Eko komite öğretmenleri Sn.Özge Yaprak AKDAĞ ( 1. Sınıf Öğretmeni), Sn.Ayşe POYRAZ( 2. Sınıf Öğretmeni), 3. Sınıf Öğretmeni ve aynı zamanda Eko Tim sorumlu öğretmeni olan Sn.Alaattin ÖZDEMİR ve 25 kişiden oluşan Eko Tim sınıf temsilcileri tarafından yürütülecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Kadıkalesi Saadet Canbaz İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)