Telafide Ben De Varım!!!

TELAFİDE BEN DE VARIM!!!

1) Faaliyeti planlama

2) Faaliyetin sisteme girilmesi

3) Onay süreçleri

4) Öğretmenlerin görev tercih etmesi

5) Faaliyet sahibi okul/kurumların faaliyete öğretmen ataması yapması

6) Öğrencilerin faaliyete okula gelerek başvurusu, gerekli izin belgelerini doldurmaları

7) Faaliyet için gerekli resmi olurların ve görevlendirmelerin yapılması (valilik vb.)

8) Faaliyetin icrası

9) Faaliyet tamamlandı bilgisinin modüle işlenmesi

BAŞVURU TARİHLERİ: 21 HAZİRAN-02 TEMMUZ 2021

Öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek; evrensel, millî, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, öğrencilerde gönüllülük bilincini özendirmek, doğa ve çevre bilinci vb. konularda farkındalık oluşturmak amacıyla fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişim alanlarında eğitim faaliyetlerin planlamarı yapılacak ve  öğrencilerin desteklenmesi sağlanacak.

Öğretmen ve okul yöneticilerinin sürekli mesleki ve bireysel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif eğitim faaliyetleri yapılacak.

Velilere ilgi alanlarına yönelik beceriler kazandırmak, çocukları ile etkili ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak, okul aile etkileşimini ve iletişimini artırmak, çocukların bilişsel, sosyal duygusal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayat boyu öğrenme ilkesi doğrultusunda bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif eğitim faaliyetleri yapılacak.

"TELAFİDE BEN DE VARIM PROGRAMI ESASLARI" için tıklayınız.meb_iys_dosyalar/36/13/738700/dosyalar/2021_06/17092215_2_uygulama_esaslari.pd

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Gazipaşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)