Teknofest İzmir Heyecanı İçin Geri Sayım Başladı!

TEKNOFEST İzmir

Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023, rekorlara imza atan İstanbul’daki festivalin ardından 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde başkent Ankara’da 943.000 misafirini ağırladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İzmir’de Çiğli Havalimanı’nda düzenlenecek.

 Çiğli Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST İzmir’de teknoloji ve girişim yarışmaları, nefes kesen hava gösterileri, bilim şovları, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, sergiler, sahne gösterileri ve konserler yer alacak.

“Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye” hedefiyle emin adımlarla ilerleyen TEKNOFEST, bu yıl ilk defa düzenlenen TEKNOFEST Girişim Yarışması, Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon, Take Off Girişim Zirvesi Ön Etkinliği ile Milli Teknoloji Hamlesine katkı sunmaya devam edecek.  

TEKNOFEST İzmir - Yarışma Temaları

1- Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri

2- Çevre, Enerji ve İklim Teknolojileri

3- Afet Yönetim Teknolojileri

  4- Engelsiz Yaşam Teknolojileri

27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihlerinde İzmir Çiğli Havalimanı'nda düzenlenecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali heyecanına ortak olmak için TEKNOFEST web sitesi ve mobil uygulama üzerinden ziyaretçi kaydınızı yaptırabilirsiniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karşıyaka Karşıyaka Zeki Şairoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)