Teknofest Ekibi Turgutlu Belediyesini Ziyaret Etti. . .

27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen “Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” TEKNOFEST'e 3 alanda, 3 proje ile katılan okulumuz Teknofest ekibi; Turgutlu Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Çetin Akın'a, İstanbul içi ulaşımda sağladığı desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu...

27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında “Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” TEKNOFEST’in bu yıl 6.sı gerçekleşti. Turgutlu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 1 milyonu aşkın yarışmacı ve 332 bin takımı geride bıraktı. 3 ayrı proje ile finale kalarak büyük başarı elde etti. “İnsanlık Yararına: İlk Yardım”, “İnsanlık Yararına: Afet Yönetimi” ve “Engelsiz Yaşam” kategorilerinde Turgutlumuzu 3 takım ile temsil eden Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri, festivale ve ulusal basına adını yazdırdı.

Belediye Başkanı Sayın Çetin Akın'a teşekkür ziyarettinde bulunan ekibimiz, önümüzdeki yıl katılacağı yarışmalarda destek sözünü de kendisinden aldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Turgutlu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)