Teknofest Başvurularımızı Tamamladık

Geride bıraktığımız hafta Teknofest'e 3 takım ve 3 Proje ile başvuruda bulunmuştuk.Ön Başvuru şartlarından en önemli kriter 11 Aralık Pazar gününe kadar "Tanıtım Videosu" oluşturmaktı ve takımlarımız Yazılım Tasarım Beceri Atölyemizde videoları başarıyla tamamlayarak sisteme yüklediler.

 

1.Takımımız "Adazev" , Koordinatör Öğretmenimiz Fen Bilimleri Branşında Cenan Çekiç koordinesinde 6/A Sınıfı öğrencilerimiz Ada Kor ve Zeynep Hanım Bingöl ile videoyu tamamlayarak Ön Başvuru koşullarını tamamladılar.

 

2.Takımımız "Meyar", Koordinatör Öğretmenimiz Fen Bilimleri Branşında Cenan Çekiç koordinesinde 6/A Sınıfı öğrencilerimiz Mert Ekim, Arca Arı ve Yağız Koyuncu ile videoyu tamamlayarak Ön Başvuru koşullarını tamamladılar.

 

3.Takımımız "Engel Yok" , Koordinatör Öğretmenimiz Bilişim Yaz. Tek.Uyg. Branşında Arzu Nayman koordinesinde 7/A Sınıfı öğrencimiz Arda Ortayakalı ,7/B Sınıfı öğrencimiz Ozan Birol ve 6/E Sınıfı öğrencimiz Doruk Geriş ile videoyu tamamlayarak Ön Başvuru koşullarını tamamladılar.

 

30 Aralıkta sonuçların açıklanacağı Teknofest Yarışmasında takımlarımıza başarılar diliyoruz.

 

Takımlarımızın videolarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşabilirsiniz.

 

1.Takım Adazev https://youtu.be/HC1jImstVh0

 

2.Takım Meyar https://youtu.be/VlPKdleXwho

 

3.Takım Engel Yok https://youtu.be/Mxw7lCK5GeY

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Vize Namık Kemal Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)