Teknofest Başvuru

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

 

Siz değerli temsilcilerimizden TEKNOFEST başvuruları için okullarımıza rehberlik yapmanız, danışmak istediğiniz konularda bizleri aramanızı beklemekteyiz.

 

Her okulumuzun her kademesinden ( tüm ilkokulların her birinden birer tane, tüm ortaokullarımızın her birinden birer tane, tüm liselerimizin her birinden birer tane) OKUL TEKNOFEST SORUMLULARI belirlemenizi, bu çalışmalarınızı İlçe Müdürlerimizin izni ve onayı kapsamında gerçekleştirmenizi talep ediyoruz. Oluşturacağınız ekipleri 09.01.2024 Salı günü mesai bitimine kadar oluşturmanızı ve ilçemizi,  gerçekleştirilecek online eğitim platformuna katmak üzere hazır bulundurmanızı öneririz. ( Her okuldan 1’er temsilciyi seçme konusunda İlçe Müdürlerimiz, okul müdürlerimizden online olarak telefon ve isim isteyebilir. Bu konuda Müdürlerimize danışmanız sizlere zaman kazandıracaktır)

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van İpekyolu Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)