Tekirdağ / Malkara Hacıilbey İlkokulu

Telefon:0282 427 46 86 Adres:GAZİBEY MAH. SUBAY LOJMANLARI SK. NO 15 MALKARA / TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://malkarahaciilbeyilkokulu.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Malkara Okulları, Tekirdağ İlkokulları, Tekirdağ Malkara İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tekirdağ İlkokul Haberleri, Tekirdağ Malkara İlkokul Haberleri
Kaynak:https://malkarahaciilbeyilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVelilerimiz:

Paydaşlarımız olan velilerimizi, eğitimin önemini ve gerekli olduğunu anlamış bireyler olarak yetişirmek.Çocuklarının eğitim sürecine devam etmelerinin yararına inanmak.

Öğrencilerimiz:

Öğrencilerimizin olabilecek en üst düzeyde bilgi ile mezun olmalarını sağlamak.Bir üst öğrenime devamlarını sağlamak, üst öğrenime devam edemeyenleri topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek.
MisyonOkulumuz Türk Milli Eğitiminin Sisteminin bir paydaşı olarak; eğitim ve öğretim faaliyetlerini okulun çevre faktörlerini de dikkate alarak kendi paydaşı olan veliler ve öğrenciler için en iyi olanakları her türlü olumsuzluğa rağmen en iyi şekilde sunar.

Bunu gerçekleştirirken, kendi toplumunun öz değerlerini yitirmeyen, evrensel değerlerinin de bilincinde olan, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen ve bildiğini doğru uygulayan bireyler yetiştirir.

Okulun paydaşları öğretmenler ise bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmadan öğrencilerinin rehberi ve örnek aldığı kişiler olarak görev yaparlar.
Telefon0282 427 46 86
Faks.
AdresGAZİBEY MAH. SUBAY LOJMANLARI SK. NO 15 MALKARA / TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://malkarahaciilbeyilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup, Tekirdağ´a uzaklığı 60 km´dir.
Ders SaatleriBaşlama:08:40
Bitiş :14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı163
  • Derslik Sayısı32
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://malkarahaciilbeyilkokulu.meb.k12.tr/59/05/975358/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)