Tekirdağ / Kapaklı Karaağaç Atatürk Ortaokulu

Telefon:0282 502 42 36 Adres:KARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://kapaklikaraagacataturkortaokulu.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Kapaklı Okulları, Tekirdağ Ortaokulları, Tekirdağ Kapaklı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Kapaklı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kapaklikaraagacataturkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.
MisyonKapaklı İlçesinde Karaağaç Atatürk Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Telefon0282 502 42 36
Faks(282) 502 4236
AdresKARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://kapaklikaraagacataturkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaraağaç Mah. Aziz Sancar Sk. No:5 59100 Kapaklı/TEKİRDAĞ
Ulaşımİl (TEKİRDAĞ) 65 km., Kapaklı ve Çerkezköy İlçelerine 6 km. uzaklıktadır.Her 5 dk. da bir minibüsler ile şehir içinde rahat bir ulaşım sağlamak mümkün. Kapaklı ilçesine bağlı olan mahallemiz hem Kapaklı, hem de Çerkezköy´e eşit uzaklıkta olup ulaşım ve konut sorunu bulunmayan bir mevkidedir.
Merkezden Uzaklıkİl (TEKİRDAĞ) 65 km., Kapaklı ve Çerkezköy İlçelerine 6 km. uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza Karaağaç Mahallesi, Fatih Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi´nden 5 özel servis aracıyla toplam 85 öğrencimiz taşınmaktadır.
Ders Saatleri08:40-12:40 / 13:40-15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerYıldız Kızlar Tekirdağ İl Birinciliği - Türkiye Yarı Finalisti
Küçük Erkekler Tekirdağ İl İkinciliği
Yıldız Erkekler Tekirdağ Dördüncülüğü
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı
Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe 2.´liği ve 3.´lüğü
ProjelerSıfır Atık Projesi
Okulum Temiz Projesi
Tekirdağ Geleceğini Tasarlıyor Projesi
  • Öğretmen Sayısı39
  • Öğrenci Sayısı915
  • Derslik Sayısı25
  • Atölye Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kapaklikaraagacataturkortaokulu.meb.k12.tr/59/02/975384/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)