Tekirdağ / Kapaklı Bahçeağıl Ortaokulu

Telefon:0282 757 8076 Adres:Bahçeağıl Mahallesi Kapaklı TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://bahceagilortaokulu.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Kapaklı Okulları, Tekirdağ Ortaokulları, Tekirdağ Kapaklı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Kapaklı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bahceagilortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.
MisyonKapaklı İlçesinde Bahçeağıl İlk/Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; Milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Telefon0282 757 8076
AdresBahçeağıl Mahallesi Kapaklı TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://bahceagilortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYerleşim yeri mahalledir.
UlaşımTekirdağ il merkezine 85 km uzaklıktadır. Kapaklı ilçe merkezine 13 km, Çerkezköy ilçe merkezine ise 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.Çerkezköy ilçesinden minibüs ile her gün servis vardır. Kapaklı ilçesinden Belediyenin servisleri ile belli saatlerde ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkTekirdağ il merkezine 85 km uzaklıktadır. Kapaklı ilçe merkezine 13 km, Çerkezköy ilçe merkezine ise 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Ders SaatleriBaşlama: 08:30
Bitiş : 15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerHer sene düzenli olarak Mayıs ayı içerisinde "Bahçeağıl Bahar Turnuvası" kapsamında futbol, basketbol ve voleybol alanlarında sınıflar arası müsabakalar düzenlenmektedir.
Projeler"Bahçeağıl Okuyor Projesi" kapsamında tüm sınıflarımızda her gün 20 dakikalık kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Ayrıca ayın en temiz sınıfı projesi uygulanmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı23
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://bahceagilortaokulu.meb.k12.tr/59/02/718099/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)