Tekirdağ / Hayrabolu Şehit Yunus İşcan Ortaokulu

Telefon:0 282 337 60 35 Adres:ŞALGAMLI MAH. OSMAN DİRİK CAD. NO 33 HAYRABOLU / TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://sehityunusiscanookul.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Hayrabolu Okulları, Tekirdağ Ortaokulları, Tekirdağ Hayrabolu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Hayrabolu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehityunusiscanookul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit yunus işcan Ortaokulu olarak tüm çalışanlarının memnuniyeti içinde olduğu,kurum çalışanlarının bu kurumda olmaktan gurur duyduğu,çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve teknolojinin kullanımı ile eşdeğer kurumlarla rekabet edebilecek,onlara örnek olabilecek;seçkin,sevginin ve bilginin paylaşıldığı bir eğitim kurumu olmak. Bu amaç doğrultusunda Okul-Aile-Çevre uyumunu sağlamaktır.
MisyonBilgi çağının gereklerini yerine getiren, kendini sürekli yenileyen, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulunduran, fedakar ve dinamik eğitim-öğretim kadrosuyla Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, kendisi ile barışık, toplumun bir parçası olduğunu bilen ve buna göre davranan, Yaşama sevinci ile dopdolu, insanları ve çevresini seven, Cumhuriyet ve onun değerlerini koruyabilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 282 337 60 35
AdresŞALGAMLI MAH. OSMAN DİRİK CAD. NO 33 HAYRABOLU / TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://sehityunusiscanookul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMAHALLE
Ulaşımİlçeye 23 km. uzaklıktadır.Hayrabolu-Malkara karayolundan 3 km. içeridedir.
Merkezden Uzaklıkİlçeye 23 km. uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers Başlama:08.40
Bitiş Saati :14.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı70
Kaynak:https://sehityunusiscanookul.meb.k12.tr/59/04/705036/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)