Tekirdağ / Hayrabolu Çerkezmusellim İlkokulu

Telefon:02823258002 Adres:Çerkezmüsellim Kasabası Hayrabolu / TEKİRDAĞ Web Sitesi:https://cerkezmusellim.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Hayrabolu Okulları, Tekirdağ İlkokulları, Tekirdağ Hayrabolu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Tekirdağ İlkokul Haberleri, Tekirdağ Hayrabolu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cerkezmusellim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim ile okulumuzdaki görevli tüm personelin öğrencilerimizi Orta Öğrenim ve Yüksek Öğrenime hazırlamakla beraber eğitimin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu öğretmektir. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun, Okulumuzda görevli tüm personelimizle birlikte her gün daha iyiye ve başarıya gitmek için çalışalım, Okulumuza gelen her öğrenci velisi çocuğunun okulumuzda verilebilenin en iyisini öğrenerek mezun olduğunu ve buradan daha iyi okullara gidebileceğini bilsin, Okulumuzda başarıya ulaşmak için öğrenci,öğretmen ve veli işbirliğine olan inancın artması, Okulumuzda mevcut olan imkanlardan azami derecede bütün öğrencilerimizin eşit oranda yararlanabilmesini sağlamaktır.
MisyonOkulun misyonu olarak; elimizde gördüğümüz tüm bulunan imkanları kullanarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak,hayata hazırlamaktır. Okulumuzun başarısında hedeflediğimiz her yıl bir önceki yıldan daha başarılı olarak öğrencilerimize eğitimin en iyisini verebilmektir. Bu amaca ulaşmak için her öğretmenin kendisinin yeniliğe açık,kendisini yenileyen,teknolojiden yararlanan kişiler olarak üzerlerine düşen görevi en üst düzeyde gerçekleştirebilmelerini sağlamaktır. Okulumuzun öğrencilerinin başarılarının arttırılması için,öğrenci velilerimizin de daha duyarlı olmalarını sağlamaktır.
Telefon02823258002
Faks0 282 325 85 00
AdresÇerkezmüsellim Kasabası Hayrabolu / TEKİRDAĞ
İnternet Sitesihttps://cerkezmusellim.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçeye 12 km
İle 65 km
Merkezden Uzaklıkİlçeye 12 km
İle 65 km
Ders Saatleri08:40 - 14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı132
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://cerkezmusellim.meb.k12.tr/59/04/200624/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)