Tekirdağ / Çorlu Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:02826522012 Adres:Hıdırağa Mah. Sait Güngör Sok. No1 Çorlu / Tekirdağ Web Sitesi:https://corlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Tekirdağ Okulları, Tekirdağ Çorlu Okulları, Tekirdağ Ortaokulları, Tekirdağ Çorlu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Ortaokul Haberleri, Tekirdağ Çorlu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://corlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer çalışma alanında verimli sonuçlara ulaşarak paydaşlarını mutlu kılmak, Türkiye´nin öncü ve en saygın eğitim kurumları arasına girmek, çok yönlü başarıyla işbirliği içinde ve en iyiyi ortaya koyma sorumluluk ve çabasında olmaktır.
MisyonOkulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkata alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamaktadır.



Eğitim-öğretimde kaliteyi arttırmamızın amacı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, evrensel insani değerlere saygılı, kendimize,ailemize,vatanımıza ve ulusumuza yararlı bireyler olmaktır. Bu amaç, bizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracaktır. Bizler, toplumumuzu gelecek nesillerin tayin edeceğinin bilincindeyiz.



Ögrencilerimiz, daha çok üreten, verim alınan insan anlayışından öte; erdemli, yardımsever, yapıcı, insancıl, aldığı eğitimle kendi yeti ve yeteneklerini kullanarak yaşamla ilgili tüm sorunlarını çözerek; özgürlüğün, onurun, kimliğinin ve kişiliğinin bilincinde olmalıdırlar.



Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek;okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ!

Yasakçı,korkutucu,baskıcı,zorbacı ve sevgiden uzak erdemsiz eğitimin yol açtığı "SİNDİRİLMİŞ İNSAN" yerine; sevgi, hoş görü ve insana saygıyı esas alan erdemli eğitimin yol açtığı "EĞİTİLMİŞ İNSAN" yetiştirmek temel görevimizdir.
Telefon02826522012
AdresHıdırağa Mah. Sait Güngör Sok. No1 Çorlu / Tekirdağ
İnternet Sitesihttps://corlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHıdırağa Mah. Sait Güngör Sk. No:1
Tekirdağ/Çorlu
Ulaşımİl merkezine 30 km, Çorlu İlçe merkezine 500 m uzaklıktadır.Çorlu Otogarına yürüme mesafesinde olup Belediye Otobüslerinin hemen hepsiyle okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 30 km, Çorlu İlçe merkezine 500 m uzaklıktadır.
Ders SaatleriDers Başlama: 08:40 15:20
Öğle Arası: 12:05 12:50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı491
  • Derslik Sayısı18
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://corlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/59/03/700525/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)