Tekeliden Lise Tanıtım Gezisi

Tekeli Ortaokulunda Lise Tanıtım Gezileri düzenlenmeye devam ediyor.

Tekeli Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik geçtiğimiz hafta liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Antalya'da bulunan Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Aksu Fen Lisesi ve Antalya Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerin liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi olmalı amaçlanarak düzenlenen gezi öğrencilere fayda sağladı. Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrenciler liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerin hedeflerine ulaşma, motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir. Geziye Müdür Yard. Sait Durmuş, Müd. Yard. Serap Karaduman ve Rehber Öğretmenimiz Beyza Uysal katıldı.

Tekeli Ortaokulunda yürütülen çalışmalar kapsamında 8. Sınıflara Yönelik LGS süreci ve bu sürece yönelik çalışmalar hakkında Okul Müdürü Halil Alkan, Okul Müdür Yard. Sait Durmuş, Okul Müdür Yard. Fatma Zehra Akman ve Rehber Öğretmen Beyza Uysal tarafından tüm 8. Sınıflar yerinde dolaşılarak bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilere bu süreç ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp, öğrencilerin sorunlarını dinlendi, sorunların çözümü konusunda öğrencilerle çalışma planları yapıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz: " Okulumuz hız kesmeden LGS sürecine yönelik hazırlıkları devam etmektedir. Bu hazırlıklarda fedakarca çalışan başta Okul Müdürümüz Halil Alkan'a ve yönetici ekibine, her bir öğrencisi için gecesini gündüzüne katıp bir adım yükseğe çıkarmaya çalışan değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Okulumuzun Okul-aile birliği Başkanı ve bu ailenin parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu zorlu süreçte her daim okulumuzun, öğrencilerimizin ve idaremizin yanında olmaya çalışıyoruz.Bu süreçte tümöğrencilerimizebaşarılar dilerim" diye konuştu. 

Okul Müdürü Halil Alkan:" Bize emanet edilen öğrencilerimizi olabileceği en üst seviyeye çıkarmak için öğretmen, öğrenci, aile ve okul birlikte çaba sarf etmekteyiz. Geçen yıllarda birçok öğrencimizi yüksek puanlarla fen liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmesi okulumuz ve ilçemiz adına gurur vesilesi olmuştu. Bu yıl sonunda da inşallah öğrencilerimizin yüksek puanlarla fen liselerine, sınavla öğrenci alan liselere yerleşmesini hedeflemekteyiz. Her sene olduğu gibi bu sene de  başarımıza başarı eklemek için okulumuz LGS(Liselere Geçiş Sınavı) sürecine hazırlığımız tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin başarılarında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Enver Aputkan'a ve fedakar ekibine, özverili çalışmalarıyla göz dolduran öğretmenlerimize, başarıya katkı sağlayan idareci arkadaşlarıma, kıymetli Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve ailelerimize çok teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimin gözlerinden öpüyor bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum." Dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)