Tekeli Ortaokulundan Hayırsevere Anlamlı Plaket

Tekeli Ortaokulunda ihtiyacı olan öğrencilere ve Tekeli Ortaokulu'nda sportif faaliyetlerde görev alan okul takımına çeşitli yardımlarda bulunan Serik'in esnaflarından Şevket Yıldırım'a İlköğretim Müfettişi Sn. Halis Nural, Okul-Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz ve Okul Müdürü Halil Alkan tarafından plaket takdiminde bulunulmuştur.

İlköğretim Müfettişi Sn. Halis Nural:"Okullarımızda böyle etkinlikleri görmek beni mutlu ediyor. Böyle hayırseverlerimizin olmasını takdir ediyorum, Şevket Bey'i de tebrik ediyorum. Hayırseverimize ve okulumuza başarılar diliyorum." Dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Durmuş Durmaz: " Serik'imizin güzide esnaflarından Şevket Yıldırım'a okulumuza göstermiş olduğu fedakarlıkdan dolayı minnettarız. Okulumuzda ihtiyacı olan öğrencilerimiz için taleplarimize her türlü yardımda bulunmuş olup, yine okul takımımızın için her türlü desteği veren esnafımıza Sn. Müfettişimizin ve Okul Müdürümüzün huzurunda teşekkür ediyorum." Dedi.

Okul Müdürümüz Halil Alkan: " Hayırsever esnafımız Şevket Yıldırım'a öğrencilerim ve okulum adına okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Okul-aile birliğimizin talebi dolayısıyla okulumuza çeşitli yardımlarda bulunup,  sportif faaliyetlerimizde okul takımımıza da yardımlarda bulunan esnafımız Şevket Yıldırım'a teşekkür ederiz." Dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)